Pagina's

woensdag 4 februari 2015

De verjaardagsmarathon: Willem

De volgende in de verjaardagsmarathon isWillem. Hij is jarig op dezelfde dag als oma. Normaal gezien geen probleem, maar omdat oma dit jaar 70 werd en dus zelf een feestje gaf, moest Ella spijtig genoeg afzeggen voor het verjaardagsfeestje van Willem. Maar geen nood. Willem was zo lief om dan maar een apart afspraakje te maken met mijn meisje en samen naar de fim te gaan.

Om Willem te bedanken werd ook dit keer de naaimachine weer in gang gestoken. Maar iets leuks maken voor jongens is toch altijd moeilijker dan voor meisjes. Daarom kozen we voor een kussen (altijd leuk) en daarbij een boekenhoes, gepimpt met tassenband, een extra ritszakje en sluitingen om het geheel iets stoerder te maken. Zijn lievelingskleur was blauw, wist zijn mama me te vertellen. En dus werd het blauw met een klein accent door de geflockte naam in fluogroen te maken, alsook de camsnaps die het kussen achteraan afsluiten.




Ook dit keer vulden we de hoes. Met een stip tot stip boek. Dat vind ik zelf super leuk. 1000 stipjes verbinden tot je een prachtige tekening krijgt. En ook hier mocht een klein knuffeltje het pakje vergezellen vanuit het ritszakje.


Stof: Pauli 
Tassenband, D-ringen, paspel, camsnaps en rits: Veritas 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten