Pagina's

maandag 27 april 2015

Tabitha verjaart

En nog maar eens een verjaardagsfeestje. Tabitha deze keer. Weerom wilde ik met plezier een cadeautje maken, maar liefst geen kussen. Daar had ik er de laatste tijd al te veel van zien passeren.
Gelukkig moesten we de inspiratie niet ver zoeken. Tabitha is een echt meisje dat best wel van wat bling bling houdt. Daarnaast heeft ze thuis twee superschattige chiuaua's. Dus beslisten we om te gaan voor een hantasje met glitterafwerking, groot genoeg om één van die kleine hondjes in mee te dragen. Net als Paris Hilton ;-)

Het patroontje werd de Phoebe bag. Als stof werd een lief zwart wit stofje gekozen en alle randjes, ook dat van het binnenzakje dat je op de foto niet ziet, werden afgewerkt met een gouden biais. Het hengsel werd dan weer vastgemaakt met gouden knopen en de naam werd geflockt in gouden glitter.

 
 Tot slot werd het tasje opgevuld met wat kleine handtasaccessoires. Een  notaboekje, een ritstasje gevuld met potloodjes en stiftjes om in dat notaboekje te kunnen schrijven, een piramidetasje met een lipbalsem en haarlintjes en een zakdoekhoesje gevuld met zakdoekjes.


Om het tasje af te geven werd het nog voorzien met een klein knuffelhondje. Want de echte, die hadden wij natuurlijk niet ;-)



Proficiat Tabitha!

Buitenstof: stoffenspektakel
Binnenstof: IKEA
gouden biais en knopen; Veritas
vlieseline: Pauli
Glitter-flockfolie: Hexagoon



Geen opmerkingen:

Een reactie posten